FREE SHIPPING on orders above 30,000 Ft

Illatolaj / Nyári illatok 

Illatolaj  / Nyári illatok 
Végre elérkezett a nyár, magával hozva a virágillatok kavalkádját. A nappalok hosszabbak, ugyanakkor az esték lerövidülnek. Ne gondoljuk, hogy emiatt nem érdemes gyertyát gyújtani. Burkolózzunk be a szobában virágillatba, egy illatgyertya által.
Virág illatú illatolaj
http://www.candlehouse.hu webáruházban különleges virág illatokat találhatsz mint például a csodálatos magnólia, az orgonával elegyedő kedves jázmin illatolaj valamint a hagyományos illatok: rózsa, levendula, százszorszép. 
De a nyarat idézi a cseresznye vagy akár a friss óceán illatolaj is.
Az illatolaj segíthet felidézni a nyarat akár az évszak elteltével is, ha épp nem állunk még készen a hűvösebb időkre.
Firss, nyárias illatú illatolaj
A mézes almabor - honey cider illatolaj. Ezzel az illattal készített gyertya egy másik világba repít minket. Mézes, de nem túl édes különlegesen finom illatú gyertyát készíthetünk.
Lemon Cola - egy "vidám" illat, citromosan friss és édes is egyben ez az illatolaj. Gyertyánkat utánozhatatlanná teszi ez a választás.
Lime basil mandarin  illatolaj , ahol a savanyúan friss, kesernyés és fűszeres illatok keveréke által élhetünk át egy új illatélményt.
Szamóca illatolaj, azt hiszem nyugodt szívvel nevezhetjük a szamócát mindannyiunk kedvenc nyári gyümölcsének. Ha erre az illatra esik a választásunk, a siker biztosan nem marad el. Akár ősszel és télen is használjuk bátran! 
A szamóca minden évszakban felvidíthat bárkit.
Válaszd ki a te ízlésednek leginkább megfelelőt a nyári illatok - illatolaj- választékából.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

What are you looking for?

Your cart