FREE SHIPPING on orders above 30,000 Ft

Illatolaj - gyertyához  

Illatolaj - gyertyához  
Illatolaj - gyertya készítéshez
Illatolajat gyertya illatosításhoz körültekintően válasszunk. Vegyünk figyelembe minden körülményt, ami befolyásolhatja, hogy melyik illat/illatok mellet döntünk majd.
Az illatolaj kiválasztását befolyásolhatja, az évszak, a közelgő ünnep, hogy milyen alkalomra készítjük a gyertyát, de az is, hogy férfiaknak vagy nőknek készítjük gyertyánkat.
A legfontosabb dolog amire figyelnünk kell, hogy az illatolaj alkalmas legyen gyertya illatosításához. Ezt a gyártó/árusító termékre vonatkozó leírásából tudhatjuk meg. Amennyiben nem találjuk ezt a leírásban, mindenképp vegyük fel a kapcsolatot az árusítóhellyel, mielőtt az illatolajat megvásárolnánk. 
Évszakokra jellemző illatolaj
A tavaszi / nyári hónapokban keressünk könnyed virágos illatokat. A http://www.candlehosue.hu áruházban van néhány nagyon "virágos" illatolaj, megtalálható a hagyományos rózsa és levendula és orgona de kipróbálhatjuk a magnólia és a százszorszép illatokat is.
Az ősz közeledtével felidézhetjük kevenc őszi illatainkat hisz a sütemények és forraltbor időszaka ez.
De legtöbben  a téli hónapokban vásárolunk gyertyát amikor a nappalok már igencsak lerövidülnek, és körülvesszük magunkat a meleg lakásban különféle hangulatjavító tárgyakkal. A téli illatok gyakran már a karácsonyt idézik elénk, ebben az időszakban már lélekben is előkészülünk az ünneplésre. Mi is segíthetne ebben jobban mint egy karácsonyfát elénk varázsoló fenyő illatú szójagyertya.
Gyertya illatolaj / Alkalmak
Születésnapra, névnapra vagy csak úgy, ha valaki tudtára szertnénk adni, hogy gondolunk rá, miért is ne küldhetnénk egy nőies illatolajjal készült gyertyát. Ahányszor a gyertya lángja fellobban, az ajándékozott ránk fog gondolni.
Ugyanígy persze a férfiaknak küldhetünk egy férfias, elegáns gyertyát amiben a maszkulin illatolaj dominál.
De ha te magad is gyertya készítő vagy, nézd át és tanulmányozd az összes fellelhető illatot, nálunk az illatolaj nagy mennyiségben is megrendelhető, így aztán kedvedre kísérletezhetsz amíg elkészül a tökéletes gyertya.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

What are you looking for?

Your cart